'I can resist anything but temptation' Oscar Wilde

The blog of a cinnamon-addict, photographer and dancer.



Monday, December 21, 2009

Schweppervescence



Este una dintre cele mai bune reclame pe care le-am vazut in ultima vreme. Ce-i drept, este mai veche, dar descoperirea ei mi-a remintit ce presupune o reclama buna.

Intr-o lume a stresului, a lipsei de timp, aceasta reclama slowmotion vine ca o pauza, un moment de relaxare. Este, intr-adevar, un contrast puternic intre realitate si spot-ul publicitar, insa un contrast menit sa faca oamenii sa realizeze ca timpul este subiectiv. O clipa poate fi o eternitate, tot ceea ce trebuie este sa credem acest lucru. Schweppes ne poate aduce o clipa de relaxare care sa dureze o eternitate, iar gustul sau intepator poate fi privit ca o alternativa la celelate bauturi racoritoare.

Coloana sonora si imaginile sunt realizate impecabil, mesajul este usor de inteles, spot-ul are o legatura clara cu produsul prezentat, pe scurt, este o reclama model.

Va mai recomand si:



House MD este un serial cu o mare priza la publicul spaniol, iar Dr Pepper Snapple Group, detinatoarea brandului Schweppes, a stiut cum sa foloseasca acest lucru in avantajul sau. Pastrand ironia inconfundabila a personajului, seria de reclame Schweppes din Spania a tintit catre atragerea de clienti din randul fanilor serialului House MD si pastrarea celor vechi, punandu-i din nou in fata unor situatii "un pic intepatoare". Sa fie asta reteta succesului unei campanii publicitare?

1 comment:

Diana Radulescu said...

Aproape ca uitasem cat de frumoasa este reclama asta.Nu am mai vazut-o de ceva vreme.Noroc cu post-ul tau,ca mi-am adus aminte de ea.