'I can resist anything but temptation' Oscar Wilde

The blog of a cinnamon-addict, photographer and dancer.Saturday, January 23, 2010

Confessions of a man in love


Well he can't sleep at night

And he can't do what's right


Sunt indragostit de o femeie mandra. Pasiunea mea pentru ea s-a declansat ca o explozie, o explozie de sentimente si stari care de care mai puternice si mai ciudate. Ma tulbura ingrozitor, mi se pare ca o vad oriunde, fie ca stau la semafor, fie ca iau masa la un restaurant, fie ca alerg prin parc in diminetile insorite. Vreau s-o strang la piept in fiecare clipa, sa-i simt pielea fina, s-o simt tresarind la atingerea mea, s-o sustin cand mi se abandoneaza in brate.

 

It was all because she came into his life

It's a deep obsession, taking up his time

 

Ma impulsioneaza sa devin o persoana mai buna, sa ma auto-depasesc, sa ajung la potentialul meu maxim. Si o face zilnic, fara macar sa-si dea seama. Afectiunea si durerea pe care le simt alaturi de ea sunt pentru mine ca un drog, simt ca daca as renunta, n-as mai putea trai, stiind ca ceea ce voi ajunge va fi cu mult sub persoana care sunt acum. O iubesc pentru ca iubesc ceea ce face din mine. O iubesc pentru ca ma iubesc pe mine.

 

She's all that he wants, she's all that he needs

She's everything he just won't believe

 

Si-mi place sa-mi stea alaturi, ma simt mandru, ea e trofeul meu. Dar este un trofeu pe care nu l-as instraina vreodata, atat sunt de prins de ea. Iar ea...nu intelege. Ma raneste cu ironiile ei, ma face sa ma simt vulnerabil in fata ei, ma surprinde cu atitudinea rece si nepasatoare pe care o afiseaza uneori fata de mine. As iubi-o oare mai mult daca mi-ar arata ce simte? Nu, sunt constient ca dragostea mea pentru ea este potentata de sentimentul de durere acuta pe care il am cand stiu ca nu e in totalitate a mea. Daca ar fi asa, totul ar parea prea usor. Mandria ei are, ce-i drept, o nota incitanta de mister.

 

Take away his doubt, turn him inside out

Then she can see what he's been dying to say

But things don't always turn out that way

 

As vrea sa ma pot comporta si eu ca ea. As vrea sa fiu indiferent, s-o ignor, s-o iau peste picior cu aceeasi usurinta cu care face ea acest lucru. Dar, privind-o in ochi, ma simt neputincios si simt nevoia s-o imbratisez. Ma coplesesc intrebarile, indoielile, mi-e teama ca ziua de maine mi-o va fura, dar mai mult decat atat, mi-e teama ca in ziua de maine va fugi ea. Ce n-as da sa lase deoparte scutul sub care se ascunde, fie si pentru cateva clipe! As vrea s-o stiu tematoare, sovaielnica, timida. As proteja-o de toate lucrurile care o sperie, care nu-i plac. In schimb, face ea asta pentru mine; ma simt ca un copil in bratele ei, fericit, aparat, iubit, “victima” unor mangaieri calde, tandre. Dar cu toate acestea, e rece, e mandra, orgoliul ei inseamna mai mult decat dragostea pentru mine.And he must confess

All the impure thoughts of his beautiful temptress

 

O iubesc cel mai mult cand e pasionala, cand ma doreste cu fiecare particica a corpului sau. Imi place cum imi completeaza miscarile si cum ma face sa-mi potrivesc reactiile cu actiunile ei. Ma uimeste cat este de desavarsita ca femeie si cu cata autoritate isi impune blandetea. Imi place cand ma rasfata cu vorbe, cu atingeri, cand ma recompenseaza pentru gesturile tandre de care am fost capabil.

 

Although he keeps it all bottled up inside

Although he keeps it all safe within his mind

 

Viata alaturi de ea este o aventura continua, nu exista moment in care sa ma simt plictisit de ea. Ma intriga si ma incanta in acelasi timp tot ceea ce face. Stiind-o mereu langa mine, imi dau seama ca e numai a mea, ca niciun alt barbat nu se poate bucura de momentele pe care le petrec eu cu ea. Si totusi, simt ca inima ei nu este in intregime a mea. Nu spun ca ar apartine altcuiva, ci ca o pastreaza pentru ea insasi. Iar atata timp cat inima ei nu-mi va fi daruita cu totul, n-am sa pot sa o am pe deplin. Iar asta...ma omoara.

 

So wipe that smile off your face

Before it gets too late

There's only so much time

For you to make up your mind.The Calling - Things don't turn

No comments: