'I can resist anything but temptation' Oscar Wilde

The blog of a cinnamon-addict, photographer and dancer.



Friday, October 15, 2010

The club would not be able to handle me right now...

...daca as fi acolo, sa-l ascult live.

Cam pe la ora asta este in plina desfasurare concertul lui David Guetta. Pentru ca nu am putut fi acolo, ii raman macar datoare cu un post pe blog.

Sa incep cu faptul ca e SCORPION, ca si mine? :) Sau sa incep cu faptul ca e francez, nascut in Paris si atat de blondut incat nu are cum sa nu-ti placa, chiar si acum la varsta de 42 de ani? Sau cu minunata lui cariera de DJ, unul dintre cei mai faimosi DJ worldwide?

Ii stiu melodiile inca din liceu, mi-au placut de la inceput. Daca in general sunt sceptica in ceea ce priveste melodiile nou aparute pe piata si am nevoie sa le ascult de mai multe ori pentru a ajunge sa le indragesc, cu melodiile lui David Guetta pot spune ca este intotdeauna dragoste de la prima...auditie. Fata de alte melodii care se incadreaza in acest stil, un amestec de house-pop-electro, ale lui imi incanta urechile de fiecare data cand se revarsa grabit din difuzoarele neincapatoare.

Mai este nevoie sa spun care sunt favoritele mele? "Love don't let me go", "When love takes over", "The world is mine", "Club can't even handle me right now", "Delirious", "Memories" si asa mai departe. "When love takes over" este mai deosebita pentru mine, ce-i drept, e o melodie de vara, optimista...











 [Sa ne amintim de vremurile din liceu, so 'don't let me go'...]

2 comments:

Suflet naiv said...

Mia, omfg, check this out http://www.youtube.com/watch?v=-mnk4dmMIww :x

Mia Cinnamon said...

ah, da, ii stiu, imi place wonderful life de la ei. dar si melodia asta e reusita :D