'I can resist anything but temptation' Oscar Wilde

The blog of a cinnamon-addict, photographer and dancer.



Thursday, September 23, 2010

Knockin' on heaven's door...pentru 2 ore si jumatate

I know how you feel inside I've
I've been there before

Something's changing inside you...


Am sa incep cu o marturisire: nu stiu decat vreo 6-7 melodii ale lor. Dar asta nu m-a impiedicat sa ma bucur cu adevarat de unul dintre cele mai bune show-uri pe care le-am vazut. 


Concertul Guns N' Roses la Bucuresti ar putea fi definit de urmatoarele lucruri: marea imbulzeala de la intrare, cele 2 ore de asteptare, lista imensa de melodii cantate, artificii + confetti si un show pe cinste. Desi circulau numeroase zvonuri cum ca Axl Rose va veni beat sau ca nu va veni deloc, trupa a sustinut un concert de nota 10. Aceeasi parere o au si fanii care s-au enervat inainte de aparitia pe scena a trupei, dar care s-au lasat dusi de val in lumea electrizanta a rock-ului in cele din urma.


Give me a whisper
And give me a sigh
Give me a kiss before you tell me goodbye...


De la "Chinese Democracy" de pe cel mai recent album pana la "Paradise City", trupa a facut un tur de forta prin intreaga discografie GnR: "November Rain", "Live and let die", "Sweet child o'mine", "Knockin' on heaven's door" etc. La cea din urma melodie mentionata, intreg publicul a izbucnit, incepand sa cante cu entuziasm versurile arhi-cunoscute.


And please remember that I never lied
And please remember how I felt inside now, honey...


"Don't cry" este preferata mea dintre toate melodiile trupei. Imi aminteste de o persoana apropiata din liceu, care parca ar fi stiut ca trebuie sa ma convinga sa o ascult pentru prima oara. Fie ca a fost intr-adevar destinul, fie ca e doar o coincidenta, a ramas melodia care ma scoate din orice bucluc (sentimental, evident) si melodia care mi se potriveste ca o manusa.


You got to make it your own way
But you'll be alright now, sugar
You'll feel better tomorrow
Come the morning light now, baby


And don't you cry tonight
There's a heaven above you, baby...



No comments: